Layer 1


Online inspiratiesessie
Strategie in praktijk laten werken

Over strategie, teamontwikkeling en leiderschap

Maatschappelijke veranderingen, technologische ontwikkelingen, nieuwe klantbehoeften en krapte op de arbeidsmarkt. Zomaar een aantal factoren waar je als organisatie dagelijks mee te maken hebt. En om succesvol te blijven pas je de strategie hier natuurlijk op aan.

Binnen veel organisaties blijkt het echter lastig om de strategie (met bijbehorende plannen en doelstellingen) ook daadwerkelijk in praktijk te laten werken. Slechts 1 op de 5 teams is zelfstandig in staat om de gezamenlijke dagelijkse activiteiten in lijn te brengen met de strategische koers. Organisaties die er in slagen om deze ratio te verbeteren behoren al snel tot de topspelers in hun branche en worden gewaardeerd door leveranciers, afnemers en medewerkers.

Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat teams zich ontwikkelen naar het niveau waarbij ze hun gedrag snel en zonder gedoe aanpassen op wat de strategie en omstandigheden van hen vragen? Als leidinggevende heb je veel invloed op de strategische ontwikkeling en prestaties van je team(s). We durven te stellen dat wat jij dagelijks zegt en doet, in hoge mate het succes van je team bepaalt. Een hele verantwoordelijkheid dus. Waarbij het goed is om hier af en toe met anderen over te sparren.

Herkenbaar? Meld je dan gerust aan voor één van de online inspiratiesessies om wat afstand te nemen en je te laten inspireren met frisse inzichten en praktijksituaties.

Het is lekker om af en toe te sparren met peers. Om ervaringen uit te wisselen over de dingen waar we allemaal mee worstelen. Het zorgt voor reflectie, verfrissende inzichten en haalt me uit mijn tunnelvisie. Geïnspireerd weer aan het werk.

Wat je kunt verwachten

 • Exclusief voor directieleden en leden van het managementteam.
 • Het gemak van een online sessie, dus geen reistijd!
 • Korte presentatie: Strategie in praktijk laten werken.
 • Doornemen van de belangrijkste do’s and dont’s.
 • Bespreken en leren van elkaars praktijksituaties.
 • Praktisch

 • Digitale inloop van 08:45. Starttijd: 09:00. Afsluiting uiterlijk 11.00.
 • Locatie: online via MS Teams. Na het inschrijven ontvang je automatisch een link.
 • Jouw investering: je tijd, je denkkracht en voorbeelden uit je eigen praktijk.
 • Spreker/gespreksleider: Paul van Heeringen.
 • Tip: Lees vooraf het e-book Strategie in praktijk laten werken.
 • Klik op onderstaande knop om de beschikbare inspiratiesessies te zien en je aan te melden.
  STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
  KLANTGERICHTE SAMENWERKING
  ENERGIE EN WERKPLEZIER
  BLIJVEND RESULTAAT


  Maak kennis met IMPACT on the Job

  Over IMPACT on the Job


  Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

  Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken, presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dit is ons vak, onze passie!

  Zo’n topteam wordt je natuurlijk niet in één dag. Dat vraagt aandacht voor de teamspirit, teamprestaties en leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar ín je werk. Echt on the job. Goede begeleiding en een slimme structuur versnellen dit proces enorm. Onze strategiegerichte teamopleiding is hier een mooi voorbeeld van. Als team aan de slag, ontwikkelen, samen toewerken naar champagnemomenten en de strategische doelen waarmaken!


  Contactgegevens

  Contactgegevens

  085-1300540 | info@impactonthejob.nl


  De kleine lettertjes

  Algemene Voorwaarden en btw

  Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

  Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

  De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.