Layer 1


TeamScan Live
Wat doen we goed... en wat kunnen we beter

Meer energie, teamspirit en beter resultaat

Je team werkt keihard en het loopt best lekker. Toch hebben jij en het team het idee dat het (nog) beter kan. Jullie vragen jezelf af; Wat doen we goed? En wat kunnen we beter?

Door samen met je team de antwoorden te zoeken op deze vragen zorg je ervoor dat:

 • 1.Men inzicht krijgt in elkaars ervaringen en gedachten over de afgelopen periode.
 • 2.Er meer teamgevoel en eigenaarschap ontstaat: We hebben invloed op onze teamspirit en prestaties!
 • 3.Het team zelf met praktische verbetervoorstellen komt waar men in praktijk mee aan de slag kan.
 • De TeamScan zorgt ervoor dat het team in alle openheid teamspirit-thema's zoals motivatie, vertrouwen, verbinding en energie bespreekt. En tegelijk eerlijk kijkt naar teamprestatie-thema's zoals doelen, focus, impact en groei.

  Het goud van vandaag is het zilver van morgen. Daarom is het goed dat teams regelmatig bespreken wat lekker loopt, wat beter kan en wat nodig is voor energie en blijvend resultaat.

  Hoe werkt de TeamScan

  Een energieke, verbindende en oplossingsgerichte teamsessie van circa 2 á 3 uur. Een van onze ervaren teamcoaches zorgt voor reflectie, een frisse blik van buiten en een spiegel voor jullie team.

  Wat je kunt verwachten:

 • Gezamenlijk opfrissen van de strategische doelen en wat dit van het team vraagt.
 • Kort stilstaan bij het belang van teamontwikkeling in relatie tot werkplezier, klant en resultaat.
 • Aan de slag met de TeamScan door de teamspirit en de teamprestaties met elkaar te bespreken.
 • Samen verbeterpunten vaststellen en hierover afspraken maken.
 • Een online voortgangscheck-in, circa 8 weken ná de teamdag.
 • Hieronder zie je de opbouw van de TeamScan. Zowel teamspirit als teamprestaties worden besproken.

  Investering

  De investering voor deze live TeamScan-sessie bedraagt € 1.450 exclusief btw. Inclusief voorbereiding, begeleiding door één van onze ervaren teamcoaches, de TeamScan, materiaal en een online voortgangs-check-in, circa 8 weken ná de TeamScan.

  Een investeringstip: Deze TeamScan is ook onderdeel van de teamprogramma's Strategie in praktijk laten werken ONLINE, HYBRIDE en ACADEMY. Deze programma's helpen (management)teams om - in slechts één jaar tijd - succesvol teamgedrag te ontwikkelen voor meer klantgerichte samenwerking, energie, werkplezier en blijvend resultaat. Het programma ONLINE is al beschikbaar voor slechts € 1.750 per maand.

  Opbrengst

  Deze teamsessie zorgt voor:

 • Gezamenlijk inzicht in hoe succesvol het team momenteel is m.b.t. teamspirit en teamprestaties.
 • Heldere afspraken over wat nodig is om samen (nog) beter te worden.
 • Nieuwe energie om samen resultaten te boeken.
 • Aan de slag

  Wil je de ontwikkeling van jouw team(s) een boost geven? Plan dan gerust een moment om hier samen over te sparren. Dat kan eenvoudig met onderstaande knop.

  STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
  KLANTGERICHTE SAMENWERKING
  ENERGIE EN WERKPLEZIER
  BLIJVEND RESULTAAT


  Maak kennis met IMPACT on the Job

  Over IMPACT on the Job

  Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

  Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken, presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dit is ons vak, onze passie!

  Zo’n topteam wordt je natuurlijk niet in één dag. Dat vraagt aandacht voor de teamspirit, teamprestaties en leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar ín je werk. Echt on the job. Goede begeleiding en een slimme structuur versnellen dit proces enorm. Onze strategiegerichte teamopleiding is hier een mooi voorbeeld van. Als team aan de slag, ontwikkelen, samen toewerken naar champagnemomenten en de strategische doelen waarmaken!


  Contactgegevens

  Contactgegevens

  085-1300540 | info@impactonthejob.nl


  De kleine lettertjes

  Algemene Voorwaarden en btw

  Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

  Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

  De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.