Layer 1


Teamdag
TeamPurpose Live

Waar het voor ons en onze klant écht om draait

Alignment, intrinsieke motivatie en toewijding. Deze zaken maken het verschil tussen middelmatigheid en blijvend succes in ieder team. Het goede nieuws is dat ze veelal ontstaan rondom de purpose, het hogere doel, van een organisatie of team. Purpose wordt overigens ook wel eens aangeduid met de termen 'why' (bekend van Simon Sinek), 'reason to be' of 'de bedoeling van de organisatie'.

De purpose geeft aan waar het écht om draait en zorgt voor perspectief, houvast en zingeving. Dit zie je bij topteams on-the-job terug op de volgende manieren:

 • 1.Teamleden vertellen graag en met glimmende ogen over de purpose.
 • 2.Werken aan een gezamenlijke purpose zorgt voor alignment, identiteit en teamtrots.
 • 3.Purpose zorgt voor onderscheidend vermogen en heeft een sterke aantrekkingskracht op klanten.
 • 4.Purpose is de ultieme meetlat voor ieder besluit. Draagt het niet bij? Dan doen we het niet. Focus!
 • Vrijwel iedere organisatie/team heeft een purpose, een hoger doel. Maar lang niet altijd is de purpose richtinggevend en waarneembaar onderdeel van het dagelijkse werk. Veelal doordat de purpose te algemeen is geformuleerd, waardoor het inspirerend vermogen verloren is gegaan.

  Topteams scherpen hun purpose af en toe aan en blazen hem weer nieuw leven in. Samen bewust stil staan om te (her)ontdekken waar het voor het team en klanten écht om draait, is enorm waardevol!

  Onze purpose

  is groter dan onszelf

  is wat we aan de wereld geven

  geeft ons een richting in alle dingen die we denken en doen

  is de reden dat we onszelf uitdagen nieuwe wegen te verkennen

  inspireert ons om iedere dag een beetje beter te worden

  geeft ons ambitie, energie en plezier

  geeft ons zingeving en voldoening

  motiveert ons om door te gaan

  ook als het tegen zit.

  Werken aan motivatie, verbinding en alignment

  Een energieke, richtinggevende en verbindende teamdag op een inspirerende locatie.

  Wat je kunt verwachten:

 • Breng je team bij elkaar!
 • (Her)ontdekken van het hogere doel/jullie teampurpose.
 • Visualiseren van de purpose.
 • Met elkaar delen waarom de teampurpose voor een ieder belangrijk is.
 • Storytelling als instrument om anderen ook enthousiast te maken.
 • Een online voortgangscheck-in, circa 8 weken ná de teamdag.
 • Een van onze ervaren teamcoaches zorgt voor inspiratie, scherpte en een frisse blik van buiten. Een professionele tekenaar legt samen met het team de uitkomsten visueel vast.

  Een andere omgeving doet wonderen

  Een belangrijk onderdeel van deze teamdag is de locatie. Even weg van het (thuis)kantoor doet wonderen. Geen afleidingen, alleen aandacht voor elkaar en het doel van de sessie. Denk aan heerlijke locaties aan zee, op voormalige vliegbasis Soesterberg of het meest innovatieve Experience Centre van Nederland bij AFAS in Leusden.

  We denken graag mee in de keuze voor een inspirerende locatie. We vragen je wel om zelf de locatie en de catering te boeken. Deze zijn niet inbegrepen.

  Investering

  De investering voor deze live TeamPurpose-dag bedraagt € 3.950 exclusief btw. Inclusief voorbereiding, begeleiding door onze teamcoaches, een professionele tekenaar en een online voortgangs-check-in, circa 8 weken ná de TeamPurpose-dag.

  Opbrengst

  Deze teamdag zorgt voor:

 • Meer onderlinge verbinding en teamtrots.
 • Alignment: de neuzen dezelfde kant op!
 • Grotere emotionele betrokkenheid bij het team.
 • Groter onderscheidend vermogen richting klanten.
 • Een nieuwe tool waarmee je team kan bepalen of het met de juiste dingen bezig is.
 • Aan de slag

  Wil je ook met jouw team ook aan de slag om de teampurpose in beeld te brengen? Plan dan gerust een moment om hier samen over te sparren. Dat kan eenvoudig met onderstaande knop.

  STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
  KLANTGERICHTE SAMENWERKING
  ENERGIE EN WERKPLEZIER
  BLIJVEND RESULTAAT


  Maak kennis met IMPACT on the Job

  Over IMPACT on the Job


  Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

  Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken, presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dit is ons vak, onze passie!

  Zo’n topteam wordt je natuurlijk niet in één dag. Dat vraagt aandacht voor de teamspirit, teamprestaties en leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar ín je werk. Echt on the job. Goede begeleiding en een slimme structuur versnellen dit proces enorm. Onze strategiegerichte teamopleiding is hier een mooi voorbeeld van. Als team aan de slag, ontwikkelen, samen toewerken naar champagnemomenten en de strategische doelen waarmaken!


  Contactgegevens

  Contactgegevens

  085-1300540 | info@impactonthejob.nl


  De kleine lettertjes

  Algemene Voorwaarden en btw

  Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

  Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

  De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.