Layer 1


Teamdag
TeamDoelen Live

Heldere doelen, commitment, energiek aan de slag

Topteams begrijpen dat inspirerende teamprestaties alleen mogelijk zijn als alle neuzen dezelfde kant op staan en de teamdoelen uitdagend zijn en energie geven. Daarom nemen zij, meestal twee keer per jaar, de tijd om nieuwe teamdoelen te bepalen. Dit zorgt voor versnelling on-the-job:

 • 1.De doelen en afspraken zijn glashelder en worden door het hele team gedragen.
 • 2.Ze houden elkaar scherp op het dóén en laten zich niet afleiden door randzaken.
 • 3.De teamleden reflecteren regelmatig op de effectiviteit en impact van het team en zichzelf.
 • 4.Periodiek wordt bekeken hoe het team prestaties kan verbeteren en versnellen.
 • Om in de dagelijkse praktijk scherp aan de wind te kunnen zeilen, bepalen topteams hun teamdoelen zorgvuldig. En visualiseren deze! Samen slimme keuzes maken zorgt voor scherpte, daadkracht, energie, commitment on-the-job. Een goed begin is immers het halve werk.

  TeamPrestaties zijn de inspirerende resultaten waar teamleden gezamenlijk de schouders onder hebben gezet en die een positieve bijdrage leveren aan de strategische doelen van de organisatie.

  Met focus op weg naar teamresultaat

  Een energieke en verbindende teamdag op een inspirerende locatie.

  Wat je kunt verwachten:

 • Breng het team bij elkaar in een inspirerende omgeving.
 • Samen het hogere doel en de strategische doelen van de organisatie opfrissen (alignment).
 • Een nieuwe teamchallenge en bijbehorende doelen formuleren voor komende 6 maanden.
 • Het maken van een teamchallenge-visual, inclusief te ontwikkelen teamgedrag en uitkomsten.
 • Het team mentaal in de startblokken zetten,... energiek en gefocused op de komende 6 maanden.
 • Een online voortgangscheck-in, circa 8 weken ná de teamdag.
 • Een van onze ervaren teamcoaches zorgt voor inspiratie, scherpte en een frisse blik van buiten. Een professionele tekenaar legt samen met het team de uitkomsten visueel vast.


  Een andere omgeving doet wonderen

  Een belangrijk onderdeel van deze teamdag is de locatie. Even weg van het (thuis)kantoor doet wonderen. Geen afleidingen, alleen aandacht voor elkaar en het doel van de sessie. Denk aan heerlijke locaties aan zee, op voormalige vliegbasis Soesterberg of het meest innovatieve Experience Centre van Nederland bij AFAS in Leusden.

  We denken graag mee in de keuze voor een inspirerende locatie. We vragen je wel om zelf de locatie en de catering te boeken. Deze zijn niet inbegrepen.

  Investering

  De investering voor deze live TeamDoelen-dag bedraagt € 3.950 exclusief btw. Inclusief voorbereiding, begeleiding door onze teamcoaches, een professionele tekenaar en een online voortgangs-check-in, circa 8 weken ná de TeamDoelen-dag.

  Een investeringstip: Deze TeamScan is ook onderdeel van de teamprogramma's Strategie in praktijk laten werken HYBRIDE en ACADEMY. Deze programma's helpen (management)teams om - in slechts één jaar tijd - succesvol teamgedrag te ontwikkelen voor meer klantgerichte samenwerking, energie, werkplezier en blijvend resultaat. Het programma Hybride is al beschikbaar voor slechts € 2.250 per maand.

  Opbrengst

  Deze teamdag zorgt voor:

 • Perspectief, motivatie en commitment.
 • Glasheldere afspraken over de teamdoelen, wat, wie en wanneer.
 • Focus van het hele team op waar het écht om draait.
 • Nieuwe energie om samen resultaten te boeken.
 • Aan de slag

  Wil je het prestatievermogen van jouw team(s) ook een flinke zet vooruit geven? Plan dan gerust een moment om hier samen over te sparren. Dat kan eenvoudig met onderstaande knop.

  STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
  KLANTGERICHTE SAMENWERKING
  ENERGIE EN WERKPLEZIER
  BLIJVEND RESULTAAT


  Maak kennis met IMPACT on the Job

  Over IMPACT on the Job

  Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

  Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken, presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dit is ons vak, onze passie!

  Zo’n topteam wordt je natuurlijk niet in één dag. Dat vraagt aandacht voor de teamspirit, teamprestaties en leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar ín je werk. Echt on the job. Goede begeleiding en een slimme structuur versnellen dit proces enorm. Onze strategiegerichte teamopleiding is hier een mooi voorbeeld van. Als team aan de slag, ontwikkelen, samen toewerken naar champagnemomenten en de strategische doelen waarmaken!


  Contactgegevens

  Contactgegevens

  085-1300540 | info@impactonthejob.nl


  De kleine lettertjes

  Algemene Voorwaarden en btw

  Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

  Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

  De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.