Teamdag
TeamDoelen

Heldere doelen, commitment, energiek aan de slag

Topteams begrijpen dat inspirerende teamprestaties alleen mogelijk zijn als alle neuzen dezelfde kant op staan en de teamdoelen uitdagend zijn en energie geven. Daarom nemen zij, meestal twee keer per jaar, de tijd om nieuwe teamdoelen te bepalen. Dit zorgt voor versnelling on-the-job:

 1. 1.De doelen en afspraken zijn glashelder en worden door het hele team gedragen.
 2. 2.Ze houden elkaar scherp op het dóén en laten zich niet afleiden door randzaken.
 3. 3.De teamleden reflecteren regelmatig op de effectiviteit en impact van het team en zichzelf.
 4. 4.Periodiek wordt bekeken hoe het team prestaties kan verbeteren en versnellen.

Om in de dagelijkse praktijk scherp aan de wind te kunnen zeilen, bepalen topteams hun teamdoelen zorgvuldig. En visualiseren deze! Samen slimme keuzes maken zorgt voor scherpte, daadkracht, energie, commitment on-the-job. Een goed begin is immers het halve werk.

TeamPrestaties zijn de inspirerende resultaten waar teamleden gezamenlijk de schouders onder hebben gezet en die een positieve bijdrage leveren aan de strategische doelen van de organisatie.

Met focus op weg naar teamresultaat

Een energieke en verbindende teamdag op een inspirerende locatie.

Wat je kunt verwachten:

 • Breng het team bij elkaar in een inspirerende omgeving.
 • Samen het hogere doel en de strategische doelen van de organisatie opfrissen (alignment).
 • Een nieuwe teamchallenge en bijbehorende doelen formuleren voor komende 6 maanden.
 • Het maken van een teamchallenge-visual, inclusief te ontwikkelen teamgedrag en uitkomsten.
 • Het team mentaal in de startblokken zetten,... energiek en gefocused op de komende 6 maanden.
 • Een online voortgangscheck-in, circa 8 weken ná de teamdag.

Een van onze ervaren teamcoaches zorgt voor inspiratie, scherpte en een frisse blik van buiten. Een professionele tekenaar legt samen met het team de uitkomsten visueel vast.


Een andere omgeving doet wonderen

Een belangrijk onderdeel van deze dag is de locatie. Even weg van het (thuis)kantoor doet wonderen. Geen afleidingen, alleen aandacht voor elkaar en het doel van de sessie. Denk aan heerlijke locaties aan zee, op voormalige vliegbasis Soesterberg of het innovatieve Experience Centre van AFAS in Leusden.

We denken graag mee in de keuze voor een inspirerende locatie. We vragen je wel om zelf de locatie en de catering te boeken. Deze zijn niet inbegrepen.

Investering

De investering voor deze live TeamDoelen-dag bedraagt € 3.950 exclusief btw. Inclusief voorbereiding, begeleiding door onze teamcoaches, een professionele tekenaar en een online voortgangs-check-in, circa 8 weken ná de TeamDoelen-dag.

Opbrengst

Deze teamdag zorgt voor:

 • Perspectief, motivatie en commitment.
 • Glasheldere afspraken over de teamdoelen, wat, wie en wanneer.
 • Focus van het hele team op waar het écht om draait.
 • Nieuwe energie om samen resultaten te boeken.

Aan de slag

Wil je het prestatievermogen van jouw team(s) ook een flinke zet vooruit geven? Plan dan gerust een moment om hier samen over te sparren. Dat kan eenvoudig met onderstaande knop.

STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
KLANTGERICHTE SAMENWERKING
ENERGIE EN WERKPLEZIER
BLIJVEND RESULTAAT


Over IMPACT on the Job


Wij zijn specialist in het on-the-job ontwikkelen van leiderschap en high performing (leiderschaps)teams. Teams die vol energie en spirit zelf leiding nemen en hun kwaliteiten optimaal inzetten. Die samen vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken én hun strategische doelen halen. Hiervan weten te genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Samen de strategie in praktijk écht laten werken met energie en blijvend resultaat. Dit is ons vak, onze passie!Algemene Voorwaarden en btw

Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.