Layer 1


Teamdag
TeamBoost Live

Meer verbinding, teamspirit en resultaat

Goede teamprestaties zijn onlosmakelijk verbonden met motivatie, vertrouwen, verbinding en energie. Daarom werken topteams on-the-job aan het vergroten en onderhouden van de teamspirit:

 • 1.Het team werkt aan het hoog houden van ieders motivatie.
 • 2.Zorgen, irritaties en ideeën worden geuit en besproken. Onderling vertrouwen is hoog.
 • 3.De teamleden zorgen voor elkaar, zijn verbonden en staan schouder-aan-schouder.
 • 4.Het team is alert op gezamenlijke energie en werkplezier.
 • Naast deze vaste gedragsroutines, komen zij ook regelmatig bij elkaar tijdens TeamBoost-dagen. Samen stil staan bij verbinding, teamtrots en energie. Om daarna weer te kunnen versnellen. Logisch, ja toch?!

  TeamSpirit: de zichtbare en onzichtbare energie binnen een team. Deze energie wordt primair gedreven door het gevoel van eenheid, ambitie, trots en loyaliteit onder de teamleden.

  Energiek aan de slag

  Een energieke en verbindende teamdag op een inspirerende locatie. Een van onze ervaren teamcoaches zorgt voor reflectie, een frisse blik van buiten en een spiegel voor jullie team.

  Wat je kunt verwachten:

 • Gezamenlijk opfrissen van de strategische doelen en wat dit van het team vraagt.
 • Kort stilstaan bij het belang van teamontwikkeling in relatie tot werkplezier, klant en resultaat.
 • Het delen van verbindende persoonlijke ervaringen over de afgelopen periode.
 • Het onderlinge vertrouwen en de gezamenlijke verbinding een nieuwe impuls geven.
 • Aan de slag met de TeamScan door de teamspirit en de teamprestaties met elkaar te bespreken.
 • Samen verbeterpunten vaststellen en hierover afspraken maken.
 • Een online voortgangscheck-in, circa 8 weken ná de teamdag.
 • Hieronder zie je de opbouw van de TeamScan. Zowel teamspirit als teamprestaties worden besproken.

  Een andere omgeving doet wonderen

  Een belangrijk onderdeel van deze teamdag is de locatie. Even weg van het (thuis)kantoor doet wonderen. Geen afleidingen, alleen aandacht voor elkaar en het doel van de sessie. Denk aan heerlijke locaties aan zee, op voormalige vliegbasis Soesterberg of het meest innovatieve Experience Centre van Nederland bij AFAS in Leusden.

  We denken graag mee in de keuze voor een inspirerende locatie. We vragen je wel om zelf de locatie en de catering te boeken. Deze zijn niet inbegrepen.

  Investering

  De investering voor deze live TeamBoost-dag bedraagt € 2.950 exclusief btw. Inclusief voorbereiding, begeleiding door één van onze ervaren teamcoaches, de TeamScan, materiaal en een online voortgangs-check-in, circa 8 weken ná de TeamBoost-dag.

  Een investeringstip: Deze TeamScan is ook onderdeel van de teamprogramma's Strategie in praktijk laten werken HYBRIDE en ACADEMY. Deze programma's helpen (management)teams om - in slechts één jaar tijd - succesvol teamgedrag te ontwikkelen voor meer klantgerichte samenwerking, energie, werkplezier en blijvend resultaat. Het programma Hybride is al beschikbaar voor slechts € 2.250 per maand.

  Opbrengst

  Deze teamdag zorgt voor:

 • Een sterkere onderlinge (ver)binding, meer vertrouwen en teamtrots.
 • Gezamenlijk inzicht in hoe succesvol het team momenteel is m.b.t. teamspirit en teamprestaties.
 • Heldere afspraken over wat nodig is om samen (nog) beter te worden.
 • Nieuwe energie om samen resultaten te boeken.
 • Aan de slag

  Wil je de teamspirit in jouw team(s) een flinke zet vooruit geven? Plan dan gerust een moment om hier samen over te sparren. Dat kan eenvoudig met onderstaande knop.

  STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
  KLANTGERICHTE SAMENWERKING
  ENERGIE EN WERKPLEZIER
  BLIJVEND RESULTAAT


  Maak kennis met IMPACT on the Job

  Over IMPACT on the Job

  Mooi een nieuwe een strategie en nieuwe plannen! Hoe laat je die in de dagelijkse praktijk nu écht tot leven komen zodanig dat het gedrag van medewerkers verandert en klanten dit ook dagelijks ervaren. De kunst is om teams hierin mee te krijgen zonder het ervan bovenaf doorheen te duwen. En dat is precies wat onze specialiteit is. Of je hebt met je team tijd en geld gestoken in een goede training, maar de effecten blijven uit. Ondanks alle goede plannen en intenties. Balen toch?! Daarom doen wij het anders.

  Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bevlogen topteams. Teams vol energie, waarbij teamleden zichzelf overstijgen en kwaliteiten optimaal inzetten. Die vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken, presteren en resultaten boeken. Hiervan genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Dit is ons vak, onze passie!

  Zo’n topteam wordt je natuurlijk niet in één dag. Dat vraagt aandacht voor de teamspirit, teamprestaties en leiderschap. En dat doe je niet naast je werk, maar ín je werk. Echt on the job. Goede begeleiding en een slimme structuur versnellen dit proces enorm. Onze strategiegerichte teamopleiding is hier een mooi voorbeeld van. Als team aan de slag, ontwikkelen, samen toewerken naar champagnemomenten en de strategische doelen waarmaken!


  Contactgegevens

  Contactgegevens

  085-1300540 | info@impactonthejob.nl


  De kleine lettertjes

  Algemene Voorwaarden en btw

  Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

  Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

  De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.