Strategie executie:
Alignment en leiderschap

Seinen op groen

De organisatie ambities zijn helder, de strategie laat zien welke stappen moeten worden gezet en welke doelen daaraan zijn gekoppeld. Het succes van jullie plannen hangt nu sterk af van het aanpassings- en executievermogen van je teams. En daar waar nodig springen jullie als directie- en/of managementteam wel bij. Kortom: het lijkt alsof alle seinen op groen om volle kracht vooruit te gaan.

Maar is dat wel zo? Regeren is vooruitzien en als directie-/managementteam zet je de toon voor cultuur, change en resultaat. Hierbij is vooruitkijken cruciaal. Als je de belangrijkste voorspellende factoren kent voor een succesvolle strategie-implementatie, dan kun je redelijk nauwkeurig voorspellen of je organisatie de gewenste beweging, ontwikkeling, groei succesvol zal inzetten... of niet.

En als je kunt voorspellen wat het effect zal zijn van je initiële plannen, kun je samen maatregelen treffen die de kans op succesvolle strategie executie verder vergroten. Hiermee voorkom je o.a. vertraging en frustratie en hoef je als leider veel minder 'in te stappen'.

Bespreek fundamentele concepten die het succes van je strategie vóóraf voorspellen. Maak benodigde aanpassingen. En vergroot de kans op succesvolle strategie executie.

Wat is je strategie om strategie te laten werken?

Hou je strategie samen met je DT/MT en één van onze experts nog eens goed tegen het licht. Door deze te toetsen aan de belangrijkste determinanten voor een succesvolle strategie-implementatie, kun je jezelf en je organisatie op voorsprong zetten. Wel zo prettig, want de continuïteit en het succes van je organisatie laat je toch liever niet aan het toeval over.

Wat je kunt verwachten:

  • Breng het directie-/managementteam bij elkaar op een inspirerende locatie.
  • Samen het hogere doel en de strategische doelen van de organisatie opfrissen (alignment).
  • Introductie 'Voorspellend leiderschap' en bepalende factoren voor succesvolle strategie executie.
  • Samen aan de slag met het toepassen van Voorspellend leiderschap op de strategische doelen.
  • Afspraken maken over jullie strategie om de strategie te laten werken.
  • Twee maanden onbeperkte online coaching/sparren gericht op strategie executie.

Een andere omgeving doet wonderen

Een belangrijk onderdeel van deze dag is de locatie. Even weg van het (thuis)kantoor doet wonderen. Geen afleidingen, alleen aandacht voor elkaar en het doel van de sessie. Denk aan heerlijke locaties aan zee, op voormalige vliegbasis Soesterberg of het innovatieve Experience Centre van AFAS in Leusden.

We denken graag mee in de keuze voor een inspirerende locatie. We vragen je wel om zelf de locatie en de catering te boeken. Deze zijn niet inbegrepen.

Investering

De investering voor deze verrijking van je strategie en verdieping van je leiderschap bedraagt € 3.750 exclusief btw. Inclusief voorbereidingsgesprek met de voorzitter van het DT/MT, uitvoering door één van onze leiderschaps-experts en twee maanden onbeperkt gebruik maken van onze ervaring en denkkracht op het gebied van leiderschap, high performing teams en strategie executie.

Opbrengst

Deze dag + on-demand coaching zorgen voor:

  • Het ontdekken van mogelijke struikelpunten m.b.t. strategie-executie.
  • Vooraf bepalen gezamenlijke aanpak gericht op energie en daadkracht.
  • Verdere verdieping van leiderschapsinzichten, gelinkt aan strategie-executie.
  • Vergroten van de kans op succesvolle strategie-executie.

Aan de slag

Wil je de kans op succesvolle strategie executie vergroten? Of heb je een vraag? Klik dan op de knop.

STRATEGIE IN PRAKTIJK LATEN WERKEN
KLANTGERICHTE SAMENWERKING
ENERGIE EN WERKPLEZIER
BLIJVEND RESULTAAT


Over IMPACT on the Job


Wij zijn specialist in het on-the-job ontwikkelen van leiderschap en high performing (leiderschaps)teams. Teams die vol energie en spirit zelf leiding nemen en hun kwaliteiten optimaal inzetten. Die samen vol trots een fles champagne opentrekken omdat ze lekker werken én hun strategische doelen halen. Hiervan weten te genieten, herstellen en zichzelf blijven verbeteren. Samen de strategie in praktijk écht laten werken met energie en blijvend resultaat. Dit is ons vak, onze passie!Algemene Voorwaarden en btw

Het is saai, maar toch, de kleine lettertjes horen erbij.

Daarom is het goed om te weten dat de Algemene Voorwaarden van IMPACT on the Job van toepassing zijn op dit aanbod. Je leest ze achter deze link.

De bedragen in dit aanbod zijn exclusief 21% btw.